Teppeabo Bryn/Oslo
Katagorier

Teppeabo Bryn Oslo er en messe verd

New York, London, Paris, Athen, Roma, Wien, Berlin, Madrid, Brussel, Brasilia, Warzawa, København, Singapore, Stockholm, Canberra, Caracas, Peking og Tokyo må sies å være gode referanser for et lite norsk firma, men som er store på messegulv. Det er et faktum at messeteppene fra Teppeabo blir brukt på messer og utstillinger over hele verden. Årsaken er at norske eksportbedrifter tar med seg messetepper fra Norge ved deltagelse på messer rundt i verden. Teppeabo sørger for at teppene blir tilpasset standen og pakket slik at de kan rulles pent ut før utstillingen.


Teppeabo har AAA kredittverdighet hos D&B.
Klikk her for å lese mer. 

Referanser

 

 

   

 

Les anbefaling på Herkules teppe (bilder over):

Kjøpt for 25 år siden og fremdeles i bruk. 
Vårt firma tok for 25 år siden i bruk Herkules løpere fra Teppeabo.
Løperne ligger stødig, er gode å gå på, demper støy og er lette å støvsuge.
De holder sand og smuss ute fra kontorene. Så vi vil gi Herkules vår best anbefaling!

Med vennlig hilsen
SKUMPLASTSENTERET AS

Oslo, 30 mars 2012
Arnfred Mikalsen
Daglig leder
Tlf. 22 37 78 00

 

 

 

ANBEFALING
Jeg har gleden av å fortelle om imøtekommende service fra Teppeabos side, slik at vi i Oslo Skøyteklubb (OSK) fi kk fremskaffet flotte Kongeblå velur tepper, type Flair IB 9053 til NM/LM i Kunstløp 2010. Vi hadde en meget trang tidsfrist som Teppeabo klarte å overholde med god margin. Teppeabo var også behjelpelig med tilskjæring i passende to meters bredder som lettet arbeidet i ishallen.

Teppene hadde en sentral plass i arrangementet. De ble benyttet som podium i forbindelse med åpningsseremoni fredag, der ordfører Fabian Stang holdt offi siell åpning, og Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand spilte Fanitullen til innmarsjen. Under medaljeseremonien lørdag og søndag ble teppene benyttet som løpere som ga et fl ott underlag for vinnere og prisutdelere. Teppene ble også benyttet som bakvegg i Kiss & Cry boksen der gleder og skuffelser utspiller seg blant utøverne, og med direkte avspilling på tre tv-skjermer rundt om i ishallen. I det hele tatt utgjorde teppene fra Teppeabo et veldig viktig element i det vellykkede visuelle inntrykket vi klarte å skape i hallen under NM/LM arrangementet.

Igjen, mange takk for hjelpen!
Vennlig hilsen
Oslo Skøiteklubb(OSK)
Per Erik Martinussen
Leder
(ellers daglig leder Arcasa arkitekter AS)

 

Teppeabo AS
P.B. 6015 Etterstad
0601 Oslo

Jeg må skrive å takke for den flotte servicen jeg fikk av deres firma.
Jeg ble betjent av en kar på ca. 60 år.
Alt gikk utmerket, både bestilling, forsendelse og betaling.

Vennlig hilsen

Einar Richardsen
Rødlia
9302 Rossfjordstraumen  

 


 
Bestill onlineFølg oss på facebook

 

Teppeabo - Fyrstikkbakken 3-5 (Bryn/Oslo), innkjøring Nils Hansens vei - Tlf: 22 64 86 40 - E-post: post@teppeabo.no Org.nr: 944688358
PERSONVERN OG SIKKERHET. © Kopiering av materiale/bilder fra teppeabo.no for bruk annet sted, er ikke tillatt uten avtale.