Teppeabo Bryn/Oslo
Katagorier

Andes teppeflis for bolig og messe

Les mer her 

Design:

 
Andes 50 Antraciet Andes 54 sort Andes 70 grå  

Pris pr kvm (mål på teppeflisen er 50 x 50 cm)  kr 148,00
Tykkelse 6,2 mm
Garnvekt pr kvm 450 gram
Totalvekt pr kvm 3200 gram
   
Leveres i esker på 5 kvm.
Du kan kjøpe det antallet du trenger. Du behøver ikke kjøpe hele pakker.
   
 

Andes teppeflis er en teppeflis som er meget godt egnet til messer eller moderat bruk i private boliger. Oversiden er tett filt i 100% polypropolen. Denne fiberen som ligner på ull er slitesterk, naturlig antistatisk og tåler hard rengjøring. Baksiden av teppeflisen er bitumen og har god tyngde for at teppeflisene skal ligge stødig.

 

 

Frakt

Varer under 35 kilo og med lengde under 240 cm kan sendes til alle postkontorer i landet for kr 400,-. I beløpet er medregnet alle gebyrer og omkostninger. Det vil si at et teppe eller belegg med bredde på 2,39 meter og en lengde på opptil 6 meter kan sendes for kr 400,- over hele landet. Dette er rimelig når man sammenligner med utkjøring i Oslo som koster kr 400,-.

 

Større forsendelser

Her anbefaler vi at kunden selv kontakter et fraktfirma på hjemstedet. Dette blir som regel billigst. Frakt fra Oslo er godt organisert og mange fraktfirmaer henter varen hos oss da vi har god parkering for lastebiler.

 

  
Bestill onlineFølg oss på facebook

 

Teppeabo - Fyrstikkbakken 3-5 (Bryn/Oslo), innkjøring Nils Hansens vei - Tlf: 22 64 86 40 - E-post: post@teppeabo.no Org.nr: 944688358
PERSONVERN OG SIKKERHET. © Kopiering av materiale/bilder fra teppeabo.no for bruk annet sted, er ikke tillatt uten avtale.