Teppeabo Bryn/Oslo
Katagorier

Kutting av tepper etter mål

 
    
 
Teppeabo kutter tepper etter mål
Lag din egen teppemal, så kan vi skjære til teppet etter malen din.
For mer informasjon om hvordan du lager en teppemal, klikk her.

Blant våre leveranser til private, bedrifter og myndigheter nevner vi: Biltepper til importører, båttepper, tepper til butikkinnredning, løpere til statsbesøk, tepper til teater, film, TV og utstillinger.

Stort utvalg i trappekvaliteter
Omgående måltagning, pris og legging av teppe i trapp.

Norge på ulykkestoppen
Teppe i trapp
og gang hindrer ulykker

For å lese mer, søk på www.google.com og skriv inn: "Injuries on stairs and steps"
Link til annonse: Tepper etter mål

Båttepper og andre tepper etter mål
Tepper er mye brukt i båt for å dempe bølgeslag, lyd samt for å få en sklisikker dørk. Bildet øverst til høyre viser båttepper laget for en av våre kunder. Kunden leverte mal klippet ut av maskinpapir som Teppeabo skar etter. Deretter ble teppene kantet. Leveringstiden var 1 dag. På dette viset kan man enkelt få skreddersydd tepper til mange formål. Gamle tepper kan også brukes som mål. Teppeabo tar fra kr 300,- til kr 1.000,- i arbeidspenger for å skjære ut tepper til båt. Er skjæringen enkel og kan gjøres på få minutter er det gratis. Kunden kan også få låne en kniv av oss og gjøre det selv. Kanting av båttepper koster kr 75,- pr meter søm.


Med vår nye maskin kan vi kante overalt. Båttepper i flere prisklasser på lager. Omgående tilskjæring og kanting. Ta med mal!

Et tykt teppe i bagasjerommet demper støy og beskytter også mot slitasje. 
Bestill onlineFølg oss på facebook

 

Teppeabo - Fyrstikkbakken 3-5 (Bryn/Oslo), innkjøring Nils Hansens vei - Tlf: 22 64 86 40 - E-post: post@teppeabo.no Org.nr: 944688358
PERSONVERN OG SIKKERHET. © Kopiering av materiale/bilder fra teppeabo.no for bruk annet sted, er ikke tillatt uten avtale.