Teppeabo Bryn/Oslo
Katagorier

Røde løpere viser veien

Røde løpere i bredder på 1, 1.33, 2 og 4 meter. Slitesterk og sklisikker. Tåler sol og regn. Skjærefast og behøver ikke kantes. Flere farger finnes i 2 og 4 meter. 

 
Før åpningen av Sandvika Storsenter.

Flair har en tett fast luv av polypropolen, som er en slitesterk fiber som tåler rensing. Baksiden er vaflet latex. Flair er skjærefast og kan kuttes opp til tepper og løpere uten at kantesøm er nødvendig.

Røde løpere
Løpere i forskjellige farger er velegnet til nyåpninger, messer og utstillinger. Våre røde løpere er markedsleder pga. tilgjengelighet, kvalitet, utvalg i bredder og rimelig pris. Den kan ligge ute og inne, og er sklisikker og skjærefast. Løperen er uv behandlet mot falming.

En rød løper skaper stemning og man føler seg velkommen. Fra gammel tid ble røde løpere lagt ut for at gjestene skulle gå trygt og ta seg godt ut. I dag blir rød løper brukt ved festelige anledninger. Butikker og restauranter bruker også rød løper for å gjøre stas på kunden. Dette øker salget. En rød løper er også et blikkfang som viser at her foregår det noe.

Den røde utgaven av Flair er den mest solgte røde løper i Norge. Derfor blir den levert i bredder på 1 meter, 1,33 meter, 2 meter og 4 meter.

Pris pr kvm inkl mva i bredder som nevnt ovenfor kr 138,00
Pris pr kvm eks mva i bredder som nevnt ovenfor kr 110,40
For hel, uåpnet rull: -15% rabatt    
Bredde rød løper: 1, 1.33, 2 og 4 meter
Rull lengde: 30 meter (avvik kan forekomme)
Tykkelse ca 5 mm
Vekt pr kvm ca 2 kilo
   

Fargeprøver:

 
Flair 9055 Flair bakside  

Se flere farger her

Frakt: vår avtale med posten gir billig frakt
Kolli under 35 kilo og med lengde under 240 cm kan sendes til alle postkontorer i landet for kr 400,-. I beløpet er medregnet alle gebyrer og omkostninger. Det vil si at en rull teppe eller belegg med bredde på 2,39 meter og en lengde på opp til 6 meter kan sendes for kr 400,- over hele landet. Dette er rimelig når man sammenligner med utkjøring i Oslo som koster kr 400,-. Ved bredde 1,33 kan det sendes 13 meter og ved 2 meters bredde kan det sendes 8,5 meter til samme lave frakt på kr 400,-.

Det betyr at Flair løper som har 1 meters bredde og en lengde på opptil 17 meter kan sendes til alle landets postkontorer for kr 400,-. Vareprøve på 10 x 10 cm kan sendes omgående og gratis. Vareprøve må bestilles pr mail, fax eller brev.

  

rød løper, røde løpere
Her har Cafe Sorgenfri på Aker Brygge
brukt en aluminiums kant og skrudd løperen ned. En smart løsning som gjør at løperen
ligger stødig og ikke sparkes vekk.
Bildet over er fra Tjuvholmen veldedige hagefest til støtte for Plan Norge.
Fra venstre: Adiam Mengis, Noman Mubashir, Kjell-Ola Kleiven,
Elisabeth Carew og Erik Wibe.  Bildet er tatt av UNIKFOTO

 

Her har H&M på Aker Brygge brukt rød løper til å vise vei. Lett å se, lettere å finne frem
i perioder med oppussing.
En rød løper er utmerket ved markeringer, feiringer og nyåpninger. 
En rød løper kan gjerne skjæres til et rundt teppe som vist over. Fremhever stativet og er et blikkfang. Her har en butikk brukt en rød løper som teppe for å vise frem vareutvalget. 
Bestill onlineFølg oss på facebook

 

Teppeabo - Fyrstikkbakken 3-5 (Bryn/Oslo), innkjøring Nils Hansens vei - Tlf: 22 64 86 40 - E-post: post@teppeabo.no Org.nr: 944688358
PERSONVERN OG SIKKERHET. © Kopiering av materiale/bilder fra teppeabo.no for bruk annet sted, er ikke tillatt uten avtale.